7th sunday festival 2015

/
10 Comments

Dankzij Blog Society en ClubJudge mocht ik twee weekjes geleden naar 7th Sunday Festival! Het was zo gaaf! Samen met vriendje lief heb ik genoten van het prachtige weer en de fijne muziek. Tussen het dansen en relaxen door hebben we nog wat leuke foto's gemaakt. Ik had ook een wegwerp camera meegenomen. Ongeveer de helft van de foto's is ontzettend leuk geworden en de andere helft is mega donker en wazig. Maar eigenlijk is dat wel de charme van het oldschool plaatjes schieten haha! Hieronder een gezellige selfie van ons met matchende sunnies en verder nog een aantal analoge foto's van de fijne dag :)


En omdat het cameraatje de heftige lasershow niet aankon, maar ik deze beelden wel heel graag met jullie wil delen:
10 opmerkingen:

 1. Aaah zo jammer dat ik je niet had gezien, het was er ook zo druk! Die analoge foto's zijn echt zooo leuk :) Ga er denk ik ook een halen voor Rock werchter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee wat leuk dat je er naar toe mocht, ik ben er ook geweest. En wat een geweldig feest was dat <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof dat je daar heen kon :D Ik hou van festivals. Deze zomer ga ik naar Mysteryland en Solar :) En leuke fotos ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben jalooooeeers! Die analoge foto's zijn echt prachtig. Ik vind dat analoge camera's festivals altijd zo mooi weergeven, als je snapt wat ik bedoel...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. niceeeeee ! Super jaloers.. , maar wel vet dat je erheen mocht !


  XOXO Faye van byFaye.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.