Cactus love

/
7 Comments
Jawel, ook ik heb het cactussen virus te pakken! Sinds kort ben ik helemaal gek op deze plantjes. Als ik ze ergens zie staan, kan ik het ook niet laten om even een foto te maken. Je snapt wel dat ik ook mega enthousiast werd van deze H&M trui. Wat is ie leuk! En wat ook leuk is, is dat m'n vriend laatst de top van de H&M loves Coachella lijn heeft gekocht met (je raadt het al) cactussen! Volgens mij had ik zelf een paar sneakers gezien met zo'n tof printje! Het is een invasie :)
Faux fur: Promiss | Cacti sweater, high waisted jeans: H&M | Shoes: Schoenenreus | Sunglasses: C&A7 opmerkingen:

 1. Die cactus sweater is echt leuk! :) Het viel mij ook al op dat je echt overal cactussen ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wat een geweldige trui! En suuupergaaf die foto's op de trap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke trui is dat! Mooie foto's ook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeeee je was in Den Bosch :D Toch? haha als ik het goed zie.
  Super leuke outfit, Cactussen love!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga nu direct de webshop van H&M afstruinen opzoek naar deze cactussen top. Geweldig! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ik ben ook besmet met het cactussen virus, haha. Die schoenen zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.