Giveaway | WIN 2 kaartjes voor 7th Sunday festival!

/
6 Comments


GESLOTEN - Oh guys... (girls, dames en heren) ik heb een super leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk in samenwerking met Blog Society en ClubJudge 2 kaartjes weggeven aan 1 persoon voor 7th Sunday Festival! Het festival is helemaal uitverkocht, maar je kunt er dus alsnog bij zijn! Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten met je e-mail adres. Lees maar even verder voor wat meer details en info.

Wat: 7th Sunday Festival - 7 year anniversary
Waar: festivalterrein De Roost in Erp/Veghel
Wanneer: zondag 24 mei 2015 
Hoelaat: van 13:00 tot 01:00 
Leeftijd: 18+
Nog meer info: www.7thsunday.nl


Om een indruk te geven van dit festival kun je het filmpje hieronder bekijken of even naar de website gaan voor de complete line-up.Mocht je nu denken: ik wil die 2 kaartjes winnen! Laat dan snel je e-mail adres achter in een reactie onder dit bericht.

Meedoen kan tot en met donderdag 14 mei 22:00! Daarna mail ik zo snel mogelijk de winnaar, dus check regelmatig je inbox! Succes! (oh en ik ben zelf ook aanwezig! leuk leuk!)

6 opmerkingen:

 1. Wat gaaf! Jammer genoeg ben ik nog geen 18 :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik waag graag een kansje hiervoor ;) Count me in!
  info@simplynspecial.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier wil ik heel graag een keer bij zijn 👌🎉
  Patrick.jonker77@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer genoeg is de actie sinds gisteravond afgelopen!

   Verwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.