Styling | Publication in Elegant Magazine

/
8 Comments
IK BEN GESLAAGD! Afgelopen woensdag heb ik mijn diploma voor allround modestyling opgehaald! Nu mag ik mezelf toch echt een gediplomeerde mode stylist noemen. En er is nog meer leuk nieuws: mijn aller eerste vrijwerk productie van deze opleiding is gepubliceerd! De 'PoP it' shoot staat in het Amerikaanse Elegant Magazine. Ik heb het hele concept voor deze serie bedacht en natuurlijk de styling verzorgd. Het is zo cool geworden!


Photography: Rachel Schraven
Styling: Joanne Maalderink
Hair & make-up: Naheed Yawar 
Model: Romana @ Elite Amsterdam

Designers: Sabine Staartjes, Laura Verdonk, Charlotte Henskens8 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.