Styling | Industrial grunge

/
8 Comments
Twee weken geleden plaatste ik de backstage beelden van deze shoot op mijn blog. Vandaag is het tijd voor de resultaten! Dit was de tweede vrijwerk productie voor mijn opleiding modestyling. Ondanks dat het weer niet ideaal was, ben ik toch blij met de foto's. Romy Rijkenberg was de fotografe, Mariska van Virginia Cosmetics verzorgde de visagie en de prachtige Ashlynn van Dune Agency was ons model. Ik ben benieuwd wat jullie van de serie vinden!Coat: Rianne Cornelissen | Rc Couture
Crop top: Nathalie Moens

Wool blazer: Nathalie Moens
Turtleneck shirt: Rc Couture
Gray-blue trousers: Carmen Hendriks 

Coated canvas coat: Nathalie Moens
Grey dress: Carmen Hendriks

Hand dyed silk coat: Nathalie Moens
Gray blouse: Carmen Hendriks
Black trousers: Rc Couture

Photography: Romy Rijkenberg
Styling: Joanne Maalderink 
Hair and makeup: Mariska Virginia van Kasbergen - Virginia Cosmetics
Model: Ashlynn White @ Dune Agency
Thanks to: De IJ-Kantine, Another Academy
8 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.