Outfit | Leopard faux fur

/
7 Comments
Het zonnetje komt er af en toe weer door! Dat betekent dat m'n zonnebrillen weer tevoorschijn kunnen komen. Hier word ik dus echt vrolijk van! Ik heb (met mijn lichte verslaving) zelfs alweer twee nieuwe sunnies aangeschaft. Want ja, het is net een ander kleurtje en de glazen zien er ook echt ietsjes anders uit in het licht... Goede reden toch? Binnenkort zal ik ze showen op mijn blog! Bij deze outfit draag ik m'n oude vertrouwde lievelingsbril met een panter bontjasje. Zo warm was het namelijk nou ook weer niet in de wind en ik ben een rasechte koukleum :)En ik draag m'n nieuwe schoenenLeopard faux fur: Miss Etam | Sweater: Vero Moda | Jeans: H&M | Shoes: Schoenenreus | Sunglasses: C&A7 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit =)
  Mooie foto's ook!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leeuk! Mooie schoenen ook :) Ik heb ook een zonnebril verslaving haha.. !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe foto's! Je hebt ook echt een brillen gezicht vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk jasje staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waauw, staat je heel goed dit! Je jasje is heel tof, ik had niet verwacht dat 'ie van Miss Etam kwam haha!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.