Modeling | Backstage bohemian shoot

/
7 Comments

Afgelopen vrijdag heb ik een hele leuke shootdag gehad in Rotterdam! Else van Herpen gaat namelijk een webshop beginnen: Little bit Else. Met het team (v.l.n.r. Else, ik, mede model Denise van Gent, fotografe Peronne Pere en stylist Maud Berden) hebben we mooie sfeerfoto's geschoten voor op de website. Alles is in bohemian/vintage stijl, zo leuk! Om jullie alvast een sneakpeek te geven, laat ik wat leuke backstage foto's zien!De mooie locatie: een grote woonboot bij Rotterdam Blaak. We hadden echt geluk met het weer, omdat we ook buiten gingen shooten. 'S middags kwam er zelfs een zonnetje door! :)

bovenstaande 3 foto's: Margo Akin/Visagie Gretafoto's door: Maud Berden

Nog even een selfie en alvast een shoot pic. Volgens mij gaat het resultaat heel gaaf worden! Ik laat het natuurlijk weten wanneer de webshop online staat en alle resultaten te bekijken zijn! :)7 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.