Styling | Industrial grunge backstage

/
5 Comments
Langzamerhand begin ik met het afronden van mijn opleiding allround modestyling. De deadlines zijn gehaald, de examen opdracht zit erop en nu is het nog een kwestie van verslagen terugkrijgen en verbeteren. Vandaag deel ik een aantal leuke backstage foto's van een vrijwerk shoot. Dit was een opdracht waarbij je een eigen modeserie moet produceren. (In totaal heb ik er 3 gedaan voor de opleiding, dit is de tweede) Jammer genoeg werkte het weer totaal niet mee. Het waaide keihard en 's ochtends was het ook nog flink aan het regenen. Gelukkig werd het na 2 uur weer droog en konden we alsnog een mooie serie neerzetten.

We hadden een fijne plek voor de visagie en styling in de IJ-Kantine, op de NDSM-WERF. Buiten op dit terrein gingen we de serie schieten. Met dat 'lekkere' weer was het natuurlijk ideaal om zo'n warm plekje te hebben! Op de foto hierboven zie je de super visagiste Mariska van Virginia Cosmetics en ons prachtige model Ashlynn van Dune Agency. (De moeder van Ashlynn heeft trouwens deze backstage pics gemaakt. Thanks Melissa!)

MUAH/photo: Mariska Virginia van Kasbergen
Foto's door Melissa White.

Ik ben benieuwd wat jullie van de backstage beelden vinden. Natuurlijk zal ik ook snel de echte serie op mijn blog plaatsen! :)5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto´s en leuke locatie! Ben erg benieuwd hoe de foto´s geworden zijn.

  Liefs,
  Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om eens achter de schermen te kunnen kijken!
  Benieuwd naar het eindresultaat (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om het eens langs deze kant te bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er gaaf uit vind ik! leuk om het eens zo te zien. ik ben benieuwd naar je eindresultaat ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.