Outfit | Velvet sweater and leather

/
8 Comments
Daar is weer een outfit post! Pfoe, wat was het druk de afgelopen weken (en nu trouwens nog steeds). Ik ben druk bezig met mijn aller laatste shoot voor mijn opleiding en ben alle verslagen/opdrachten aan het afronden. Ook heb ik vorige week mogen assisteren als stylist bij de Harpers Bazaar en bij een andere gave vrijwerk shoot! Op die dagen stond mijn wekker op 05:15. Oh my god. Waarom woon ik niet in het mooie Amsterdam? Maar het was het allemaal zeker waard! Maar goed, de outfit. Ik draag hier mijn favoriete leren jasje en een vintage velvet trui. Wat is dat toch een mooi stofje he?

Jacket: Albert Cuyp | Sweater: Mies & Loon vintage* | Jeans: H&M | Shoes, necklace: Primark8 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.