Styling | Black days by Mark Koolen

/
3 Comments
Zoals je aan de zomerse foto ziet, is deze shoot al weer een hele tijd geleden. Het leek me leuk om het als nog met jullie te delen! Ik heb namelijk in samenwerking met Mark Koolen de vrij werk serie 'Black Days' neergezet. Deze keer was ik geen model, maar mocht ik de styling verzorgen! (Dit was dus nog voordat ik aan mijn nieuwe cursus allround modestyling begon) We hadden een hele mooie locatie en super gezellig team. In dit artikel show ik een aantal backstage foto's, een backstage filmpje en natuurlijk de resultaten.Jammer genoeg was het weer op die dag wel erg vreemd. We moesten tussen de regenbuien door alle foto's schieten, maar dat kon de pret niet drukken! Met paraplu's, handdoeken, plastic zakken en een kleine overkapping in de tuin kwamen we een heel eind. Bekijk de backstage video hieronder of klik HIER.
De afgelopen tijd heb ik nog twee andere vrij werk series gemaakt voor mijn opleiding. Lijkt het jullie leuk om meer te lezen en meer te zien van mijn styling werk? :) 

Photographer: Mark Koolen
MUAH: Mirjam van Wiggen | MD Make-Up
Styling: Joanne Maalderink
Model 1: Frederique Axelle Goud
Model 2: Laura Theys
Video: Richard Smeele
First Assistant: Rudy Bressers
Catering: Marcella Smeele
Location Manager: Dick vd Braak
3 opmerkingen:

  1. Jaaah , ik wil meer zien! Haha. Heel tof om dat zo backstage te zien. leuk dat je mee mocht helpen! De resultaten zijn mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi foto's! De laatste is mijn favoriet!
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.