Outfit | Happy new year!

/
7 Comments
Als eerste: een heeeeeeeeeel fijn 2015! Hopelijk hebben jullie allemaal een gezellige jaarwisseling gehad en gaan we een super jaar tegemoet :) Met oud & nieuw kun je altijd lekker uitpakken met glitterjurkjes en hoge hakken. Nu moet ik bekennen dat ik geen glitterjurk uit de kast heb gehaald en ook niet op stap ging met hoge palen. Toch leek het me leuk om nog een 'bijzondere' outfit met jullie te delen op nieuwjaarsdag. Ik heb m'n fake fur jasje (oke jasje, het is meer een JAS) weer eens gedragen. Wat een mooi ding is dat toch.
Foto's door Mark Koolen: www.markkoolen.com


Fake fur, jeans: H&M | Sweater: Vero Moda | Shoes: Primark7 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.