Review | Foto op canvas van Webprint

/
9 Comments

Zijn jullie deze foto al zat? Volgens mij heb ik 'm nu wel 100 keer laten zien. (Oke, misschien een beetje overdreven. Ik heb er maar 2 keer over geschreven.) Ik ben gewoon nog steeds blij met deze plaat! Toen ik de vraag kreeg of ik een foto op canvas wou laten drukken, hoefde ik ook niet lang na te denken. Dit is een perfecte vervanging voor mijn kunstwerkje van de basisschool, die nog stééds in de gang hangt. Och ik was toen al een creatief kind. Maar: hoe bevalt zo'n canvas foto van Webprint nou? Lees het in deze post!Op dinsdagavond (vrij laat, dus zeg maar woensdag) had ik mijn bestelling geplaatst en op maandag had ik de foto al in huis! Ik had verwacht dat het veel langer zou duren, dus dat valt me echt mee.

Je krijgt er stukjes hout bij om de hoeken stevig te maken en het canvas strak te houden.De kleuren van de foto zijn heel mooi gebleven! Het heeft misschien wat minder contrast dan de echte foto, maar dat is ook logisch.

Je ziet zelfs de mooie make-up op de foto (credits naar Michelle en dan ook meteen naar Guido voor de foto). Ja, ik ben blij met de kwaliteit!

Toch heb ik één klein minpuntje gevonden. Zie je dat witte stipje bovenin? Die hoort er volgens mij niet te zitten. Nu vind ik het eigenlijk geen groot probleem, maar ik wou het nog wel even noemen. Van veraf zie je er in principe niets van. Kortom: mijn ervaring met deze foto op canvas is positief!
9 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.