Modeling | Aliën couture

/
8 Comments

Een paar weken terug heb ik weer model mogen zijn voor Mieke Petiet, een make-up school in Amsterdam. Deze keer was het thema Aliën couture. En laten we eerlijk zijn, mijn gezicht past hier wel bij. Sophie heeft de make-up en de styling verzorgd. Die jurk is zo gaaf! Bij mijn heupen werd het opgevuld met een heleboel watten, haha.Ik hang trouwens maar liefst 11 keer op de voorgevel bij Mieke Petiet in Middelburg! (en volgens mij kun je me ook tegenkomen bij de make-up school in Amsterdam!)


8 opmerkingen:

 1. Wat een gave visagie en aankleding! Heel mooi resultaat, ik had je denk ik niet eens herkend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat gaaf! Vooral die laatste foto vind ik heel gaaf geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouw wouw wouw, wat geweldig zeg! <3 Ik hou ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wauw, wauw, die laatste foto is prachtig. Wat sta jij goed op foto's meid!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.