Outfit | Hello November

/
5 Comments
Het is gewoon al november! Wat gaat dat toch altijd snel hè? Ik ben helemaal niet gek op deze koude maanden, maar laten we het positief bekijken. De (nep) bontjassen en fluffy vesten kunnen weer uit de kast! Ik heb meteen mijn nieuwe jasje van Miss Etam aangetrokken met mijn nieuwe high waisted jeans van de H&M. Ja, ik ben weer eens gaan shoppen... Verder draag ik een ketting met een pareltje die ik van mijn oma heb gekregen. Die is zo schattig!
Top, shoes: Primark | Fake fur: Miss Etam | High waisted jeans: H&M | Necklace: ?5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfit weer =)
  Je broek is echt heel leuk.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Ik vind de kleur van je shirt erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig panterjasje! Liefs, Roxanne/ Peachlife

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.