Outfit | Comfy & fluffy

/
6 Comments
De laatste tijd ben ik veel onderweg en kies ik sneller voor een comfy outfit. Een fluffy trui is natuurlijk ideaal wanneer je de halve dag in de trein zit, maar er nog wel een beetje leuk uit wilt zien! Eigenlijk was het veel te koud voor het leren jasje. Ik heb later ook mijn sjaal maar omgedaan. Aan de ene kant ben ik heel blij dat ik weer truien en dikke vesten kan dragen, maar aan de andere kant heb ik echt een hekel aan kou... Een typische haat-liefde verhouding. Herkenbaar?Sweater, jeans: Primark | Jacket: Albert Cuyp | Tattoo choker: random webshop | Shoes: ?6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfit weer =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Die tatttoo ketting had ik vroeger ook! Wow echt nostalgie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die choker echt leuk! Waar heb je die gehaald? Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van zo'n ebay achtige webshop! Ergens uit china volgens mij haha :)

   Verwijderen
 4. Super leuk zo'n fluffy trui, ik heb er ook een paar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit, ik vind vooral je jas erg lek!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.