Outfit | Tartan & tattoo choker

/
11 Comments
Deze sjaal heb ik nu al een jaar en ik ben er nog steeds blij mee. Wat is hij mooi hè? Ik scoorde hem bij een tweedehands winkeltje voor €3,50. In andere shops kom je ook veel sjaals tegen met een tartan print, maar die zijn altijd zo mega groot. Deze is perfect voor in de herfst. Een lekker fel kleurtje en ook nog een beetje warm. Verder draag ik mijn nieuwe Primark boots en tattoo choker.Sweater: Vero Moda | Dress: H&M | Jacket: Albert Cuyp | Boots: Primark | Scarf: thrift store | Choker: random webshop11 opmerkingen:

 1. Echt een leuke outfit =)
  Je sjaal is echt heel leuk !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een hele leuke sjaal! Dat heb je goed gevonden voor dat prijsje, je ziet ze nu in veel winkels liggen voor veel meer geld. Liefs, Shanna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet nog aan die chokers wennen, vroeger vond ik ze al niet leuk en nu eigenlijk nog steeds niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit! En zeker superleuk met die sjaal en de choker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke outfit, zou het zo aantrekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah ik wil ook echt een tartan sjaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke sjaal, wat een fijne prijs ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.