Outfit | Fluffy love

/
8 Comments
Oh, wat is het al koud he! Toch moest ik van mezelf nog een keertje een croptop dragen, want voor je het weet is een blote buik ondenkbaar. Deze top had wel lange mouwen én ik moest er zelfs nog een fluffy vest overheen doen om te overleven. Misschien een beetje overdreven, maar ik ben nou eenmaal een koukleum. Vandaag heb ik trouwens voor het eerst mijn nieuwe ketting van de Primark om! Is 'ie niet schattig?

Top, necklace: Primark | Fluffy vest: Costes | High waisted jeans: H&M | Shoes: Bullboxer8 opmerkingen:

 1. Echt een leuke outfit =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die fluffy vest heb ik ook en vind hem super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! Leuk die crop top met het fluffy vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Ik vind je schoenen erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat kettinkje is echt heel schattig inderdaad! En dat vest lijkt me heerlijk en het ziet er ook nog leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit en wat een heerlijk vest, draagt ook zo fijn! En leuke top ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.