New in | Shoplog Primark Arnhem

/
7 Comments
Ze stonden al vol trots op instagram: mijn nieuwe minion sokken. Toen ik ze zag hangen in de nieuwe Primark in Arnhem, kon ik ze niet weerstaan! Toch heb ik me nog aardig in kunnen houden. Behalve deze sokjes kocht ik ook een ketting, een lange blazer en nog een paar sokken. Krijg ik een nieuwe verslaving?


Een heel klein schattig kettinkje met een X.

Deze sokken hebben zo'n leuk randje van kant. Ik heb helemaal geen lieve sokken zoals deze in mijn kast liggen.


Ja, ik heb 'm gekocht! De lange oversized blazer. Hij is mooi :)7 opmerkingen:

 1. Mooie aankopen, een zwarte blazer is altijd onmisbaar!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke aankopen heb je gedaan =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee, je hebt de blazer gekocht! Goedzo, hij staat je heel mooi! En die kanten sokjes zijn zo leuk! Ik heb ze ook zien hangen, maar helaas waren ze allemaal one size 37-42 o.i.d. en ik heb maat 35,5 haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha die sokken, geniaal! En yay, je hebt de blazer gekocht. Goede keus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De blazer is zo mooi! En wat een schattige sokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankoopjes heb je gedaan! De sokken die je gekocht hebt vind ik echt geweldig! :) Ik ben heel benieuwd naar de Primark in Arnhem. Misschien moet ik binnenkort ook maar eens een kijkje gaan nemen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.