New in | Leopard fake fur

/
9 Comments
Eindelijk hing hij in de winkel! Ik wacht al vanaf het Fashion Feestje op deze (nep) bontjas met luipaardprint! Toen ik een model met dit jasje over de catwalk zag lopen dacht ik: die moet ik hebben! Jammer genoeg was dit item weken lang niet te vinden op de webshop van Miss Etam en ook nergens in de winkels te bekennen. Gelukkig besloot ik laatst om weer even binnen te lopen. Want ja, je weet maar nooit. En deze keer met succes!


Er zijn zelfs 3 kleuren online beschikbaar. De middelste en de rechter hingen in de winkel. Al vanaf het begin heb ik de lichte variant in mijn hoofd, dus ik heb die ook gekocht. Het was nog wel even twijfelen hoor!
9 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.