Event | Opening Primark Arnhem

/
8 Comments
Jaaa! Er zit sinds dinsdag een Primark in Arnhem! De winkel heeft twee etages en is het grootste filiaal van Nederland. Ondanks dat het lekker in de buurt was, moest ik wel vroeg opstaan. Om 9 uur 's ochtends stond ik al op het station in Arnhem voor de opening. Ik heb daar een aantal leuke bloggers ontmoet waaronder Janne, Jaimie en Nicole. We hebben een lekker ontbijtje gehad en nieuwe items gespot in een nette Primark. (Oké, we hebben ook wat nieuwe items geshopt) Ik ben vooral gek op de sokken afdeling! Ze hebben gewoon een hele hoek vol met leuke sokken! Echt waar. Dit moet je zien :)Al deze schattige sokjes en sloffen kun je toch niet weerstaan!?


Bijna elke trui en elk vestje had een hoge aaibaarheidsfactor! Like!

Er was ook veel baby, kinder en tienerkleding! Ik vond deze mini paspoppen zo schattig haha!

Wat vinden jullie van deze lange blazer? Heb ik 'm gekocht of niet? Deze week komt er een shoplog online!
8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's =)
  Ben erg benieuwd naar je shoplog.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's. Ik hoop dat je die lange blazer gekocht heeft want hij staat je echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je heel kort even gezien, maar helemaal niet gesproken! Hopelijk zien we elkaar volgende keer! Ben in ieder geval benieuwd naar je shoplog

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh inderdaad! Wie weet komen we elkaar nog tegen bij een ander event!

   Verwijderen
 4. Je hebt echt leuke foto's gemaakt Joanne! :) En ik vind die minionsokken nog steeds zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, de lange blazer is echt heel mooi! Die heb ik helaas niet gezien. Anders had ik 'm zeker ook meegenomen, haha! Ben benieuwd naar je aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke sokken! En die blazer is echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.