Outfit | Vintage jacket

/
10 Comments
Daar is ie dan, een outfit met mijn nieuwe spijkerjasje! Deze outfit had ik gister aan naar een vintage event. Binnenkort lees en zie je hier meer over ;) Ik moet nog even uitzoeken bij welke spijkerbroek het jasje het beste past (ja, denim on denim). Dus om het mezelf makkelijk te maken, koos ik voor een zwarte broek. Toen ik hem kocht was hij in ieder geval zwart. Nu is hij al een beetje versleten en gaat de kleur eraf. Zou ik het blijven dragen zodat het een donkergrijze broek is, of moet ik het misschien weer zwart verven? Struggles...

Ik heb de crèmekleurige veters vervangen door zwarte veters. Ziet er net wat leuker uit.


Jacket: thrift store | Top: Primark | Jeans: H&M | Shoes: ? | Sunglasses: Etos | Necklace, bracelet: gift10 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.