Outfit | High waisted jeans

/
10 Comments
Na afloop van het Fashion feestje hebben Marion en ik nog wat outfit foto's gemaakt. Het zou die dag mooi weer worden, maar dat viel toch behoorlijk tegen. Ik was blij dat ik m'n leren jasje bij me had. Wat een kou op de stations! Waarom waait het daar altijd zo hard? Maar goed. Ik droeg een fijne high waisted jeans, gestreepte crop top en mijn nieuwste bril. Die grote opa bril ja. Volgens mij is dit de eerste keer dat ik het laat zien op mijn blog!
En.. wat vinden jullie ervan?

Top: The Style Lion* | Jacket: Albert Cuyp | Jeans: H&M | Necklace: Pieces | Shoes: ? | Glasses: Specsavers10 opmerkingen:

 1. Wauwwauw, echt een hele mooie outfit! Je bril vind ik trouwens zó leuk! Hij heeft iets van een vintage fibe, geweldig :)
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Ik vind je jasje heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit =)
  Je ketting is echt heel gaaf !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!! :) Zie je wel, die bril kan echt wel leuk zijn zo bij deze outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooi outfit! Vind je jasje echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooie outfit, vind je jasje heel mooi !

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.