Outfit | Fluffy flying cat

/
7 Comments
Mijn nieuwe t-shirt van Mr. Gugu & Miss Go is deze week bezorgd! Hij is zo leuk! Er staat een vliegende kat op met een kleurrijke achtergrond. Mijn skittles en palmbomen trui zijn ook van dit gave merk, alleen heb ik die toen gekocht bij de Bijenkorf. Echt vreemd dat ze dat merk daar verkochten haha. Volgens mij liep het niet zo goed, want alle rekken hingen nog vol terwijl er dikke uitverkoop was! Dat is al wel heel lang geleden trouwens. Ik zou zo niet weten in welke winkel ze dit merk nog meer verkopen. Over mijn toffe shirtje draag ik mijn nieuwe fluffy vest van Costes. Hij is echt heerlijk :)Vest: Costes | Shirt: Mr. Gugu & Miss Go | Jeans: H&M | Shoes: Schuurman Schoenen7 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.