New in | Fluffy Costes vest

/
7 Comments
Al een tijdje had ik de drang om een fluffy vest te kopen, maar dat was toch iets lastiger te vinden dan gedacht. Ja, bijna elke winkel hangt vol met aaibare truien, vestjes en andere items. Toch zocht ik iets wat blijkbaar niet overal te koop is. Er zijn genoeg pastel kleurtjes, maar ik wil (natuurlijk) een zwarte! Hij moet wat langer zijn, vooral niet tuttig lijken, een recht model en zakken hebben. Geen opvallende knopen en al helemaal geen gouden riempje. Gewoon. Simpel. En hij bestaat! Bij Costes vond ik hét perfecte zachte vestje.

Ik heb 'm  thuis meteen aangedaan, terwijl de zon scheen... Mooie kleding doet gekke dingen met je. Of ligt dat nou aan mij?7 opmerkingen:

 1. Hij is heel mooi!! :-D De muur waar je de foto's voor hebt gemaakt is ook heel gaaf. Is dat bij jou thuis? :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja, dat is in de tuin :) Mijn moeder heeft dat geschilderd.

   Verwijderen
 2. Wauw, wat is die leuk! Lijkt me heerlijk voor de winter.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeerlijk die vesten. Heb er een maand geleden ook 1 gekocht ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een super mooi vest =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha die laatste zin: ik herken het! Leuk is hij! Ik heb die van mij net besteld bij miss etam . Eindelijk! Volgende week heb ik hem binnen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.