Modeling | Wet hair & fashion shoot

/
12 Comments
Inmiddels ben ik vaste gast in de fotostudio van Guido. Zo hebben we vorige week weer een hele leuke en gezellige shoot gehad. We hebben samen met topper Michelle de foto hierboven gemaakt. Mijn haar is helemaal nat van het water en hard van de gel. De plukjes zijn zelfs met haarlak op mijn gezicht geplakt! Ik mocht even niet praten of lachen, want dan zou alles weer loslaten. Alles voor een mooi resultaat ;) We hebben ook nog een super mooie (al zeg ik het zelf) fashion serie gemaakt met een paar ontwerpen van Floor Bras!
Photo: Guido de Graaf, GdGFoto | MUAH: Michelle Beskers, my makeup art | Design: Floor Bras | Assist: Regina Straatmans | Model: Joanne M.12 opmerkingen:

 1. Wauw wat een prachtige meid ben je toch ook! En de foto's zijn ook echt super mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie foto's xxx http://marjoleint.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals ik al had gezegd over deze foto's: Ze zijn zo mooi!! Vooral de laatste paar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, een hele toffe serie! Ben vooral fan van die laatste foto, gaaf effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw heel erg mooi! De laatste vind ik echt prachtig, je doet het goed als model!

  Liefs idwerd
  invisiblecreations.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie foto's! Ik ben jaloers. X - Tess van http://soytess.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.