Event | Miss Etam & Promiss Fashionfeestje

/
10 Comments
Bij de winkels Miss Etam en Promiss dacht ik eigenlijk niet aan hippe kleding. Laten we eerlijk zijn, er zijn vooral veel moeders die daar de broeken en shirtjes kopen. Nadat ik de modeshow op het Fashion feestje had gezien, was mijn mening totaal anders! De nieuwe collecties zagen er zo mooi en jong uit! Er liepen behalve modellen ook klanten op de catwalk. Jong, oud, klein en groot. Deze 'echte' vrouwen maakten de show helemaal af. Er hing ook zo'n gezellige sfeer die dag.


@24HoursOfFashion

@24HoursOfFashion


Alles was top georganiseerd! Er waren allemaal lekkere drankjes en bijzonder mooie hapjes.
Er kwam ook prachtige lingerie voorbij. We mochten zelfs een setje uitkiezen! En ohh, ik moet echt zo'n fluffy vest hebben...

Zijn jullie ook zo verrast door de collectie? Ik heb echt heel veel leuke items gezien! Na afloop kregen we nog een goodiebag met giftcards. Ik heb gewoon zin om te shoppen bij de Miss Etam en de Promiss! Dat heb ik nou nog nooit eerder gezegd, haha.10 opmerkingen:

 1. Klinkt leuk zeg! Die roze vesten vind ik echt geweldig. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was inderdaad erg leuk! Ik kreeg ook helemaal zin om te shoppen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk event! Dat fluffy vest is inderdaad super leuk. Ik wil er ook eentje voor dit najaar! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Was echt super leuk! Ik heb net gekeken bij miss etam voor een fluffy vest, zodra hij in mijn maat is laten ze het weten en kan ik hem op komen halen :) En die roze jas natuurlijk, is nu van mij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk verslag heb je ervan gemaakt! Het was echt super gezellig dinsdag! Heb je al wat gekocht?! Ik wel ^^

  www.theycallmetrue.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik heb nog niets gekocht, maar ga zeker snel shoppen bij de Promiss & Miss Etam! :)

   Verwijderen
 6. Mijn moeder koopt er dus ook kleding, mij niet gezien haha

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.