Outfit | Long cardigan

/
6 Comments
Dit lange vest komt van de Primark. Het is een dun stofje met een mooi patroon erin. Handig om ergens overheen te doen als het net te koud is voor korte mouwen. Ik vind het zo leuk dat dit vest tot over m'n knie valt. Verder draag ik mijn prachtige schoenen, die ik nog steeds veel te weinig heb gedragen. Als het goed is zijn ze nu ingelopen... Perfect zittende schoenen kopen blijft een probleem voor mij.


Blouse, cardigan, necklace: Primark | Jeans: H&M | Shoes: Schuurman Schoenen6 opmerkingen:

 1. Hele leuke combinatie, staat je goed!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt verliefd op je schoenen! Ze zijn geweldig.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit! Gaaf zo die opvallende ketting erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke outfit =)
  Je vest is echt geweldig !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Volgens mij heb ik hetzelfde vest haha :D

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.