Outfit | Kimono cardigan

/
8 Comments
Vandaag droeg ik dit kimono-achtige vest voor de eerste keer. En wat zit het lekker! Ook warm genoeg voor dit sombere weer in Nederland. Ik was al heel lang fan van de kimono's met print, maar deze gebreide variant is ook leuk voor het najaar. Ja het is nog zomer, maar zo voelt het absoluut niet! Eronder draag ik een basic top van de H&M met lage armsgaten. Normaal draag ik nooit grijs, maar deze donkere en gemĂȘleerde kleur kan ik wel dragen bij m'n lichte huid! Zie je trouwens dat ik wat minder wit ben? Ik ben echt een beetje gekleurd tijdens de vakantie :)


Top: H&M | Knit kimono, jeans: Primark | Sunglasses: C&A | Necklace: gift | Shoes: ?8 opmerkingen:

 1. Hele mooie outfit, vooral je ketting is prachtig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit =)
  Je kimono is echt heel leuk!!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb jouw genomineerd voor de Liebster Award!
  https://happilyheart.wordpress.com/2014/08/25/tag-liebster-award-2/

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.