Outfit | Skater skirt and stripes

/
5 Comments
Deze outfit vind ik zo leuk! (al zeg ik het zelf haha) Lekker stoer met een leren jasje en gestreepte crop top. Het shirt heeft driekwart mouwen die net onder het jasje vandaan komen. Om nog wat kleur in deze zwart-wit outfit te brengen, draag ik rode wedges met peeptoe. Dit maakt het ook nog girly. Hoe zou jij je skater skirt dragen?Skirt: C&A | Jacket: Coolcat | Crop top: The Style Lion* | Shoes: Sacha5 opmerkingen:

 1. Dit is ook weer een leuke combinatie met een skater rok.
  Deze en de basic versie zijn mijn favoriet =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze outfit ook het leukst! Heel stoer en die schoenen zijn echt gaaf.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great look :) I love your blog and I have followed you with Bloglovin, if you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

  Camille xo

  www.cococami.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit! En je jasje is lekker stoer en ik vind je schoenen heel erg leuk!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.