New in | 1,5 kilo vintage

/
3 Comments
Zoals je in de titel al leest, heb ik 1,5 kilo gekocht bij Vintage per Kilo. Eigenlijk was het net iets meer dan een kilo, maar zo'n ouderwetse weegschaal gaf blijkbaar meer aan. Omgerekend: €16 voor drie kledingstukken. Ik heb een lange tuinbroek, lange jurk (allebei vrij zwaar) en een shirt gekocht. Vooral de vintage jurk is heel uniek! Voor zo'n prijs moet je die gewoon meenemen. Waarschijnlijk ga ik 'm een keer gebruiken voor een shoot. Het is een apart item die mooi vastgelegd mag worden.


Gister kon je al zien dat ik deze tuinbroek aanhad. Hij is zo lang dat ik het niet helemaal op de foto kreeg, haha! Als kleine Joanne liep ik blijkbaar ook in dit soort tuinbroekjes rond!

Een zwarte blouse met sportieve uitstraling. Hij zit heel erg lekker en is een handige 'basic'.


Dit is de jurk die je ook al op mijn instagram account kon zien! Zo mooi met die mouwen van kant en ronde kraag. Benieuwd wanneer deze nog eens van pas komt!3 opmerkingen:

 1. Die jurk is echt apart, ben erg benieuwd wat voor een geschiedenis die heeft gehad haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke items! Ik vind die tuinbroek echt heel tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige items! Die jurk is echt super gaaf!

  x

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.