Event | Vintage per Kilo Arnhem

/
4 Comments
Vintage per Kilo is een evenement waar ik al heel lang heen wil. Toen ze op 27 juli in de buurt waren, moest ik er natuurlijk wel naartoe! De Eusebiuskerk in Arnhem was ook een prachtige locatie hiervoor. Overal stonden rekken met vintage kleding op een rijtje. Het was opvallend netjes en de sfeer was relaxed. Dat schijnt altijd zo te zijn op de tweede dag van de kilo sale. Ik vond het wel lekker dat het zo rustig was. Zo kon ik op m'n gemak door alle items snuffelen en genieten van de geniale dingen die je tegenkomt. Ik heb veel kledingstukken in de blauwe shoppingbag gehad en aangepast. Dit moest trouwens midden in de kerk, zonder pashokjes of gedoe met gordijnen. Het maakt de sfeer alleen maar leuker! Net als alle random spiegels die op de grond staan. Ik denk dat de foto hierboven een goed beeld geeft.


Ik heb nog een paar foto's gemaakt tijdens het winkelen. Helaas had ik m'n camera niet mee, dus moeten we het doen met de mobiel kwaliteit.
Alles stond zo netjes!Er waren heel veel leuke dingen, maar het meeste was niet mijn kleur of totaal niet mijn maat. Toch heb ik nog wat items gekocht! Benieuwd wat? Hoeveel kilo? Morgen komt de shoplog online :)
4 opmerkingen:

 1. Wat een superleuke locatie voor een vintage per kilo event! De jurk die je hebt meegenomen is echt een score zeg! Heel gaaf! Ik ben ooit een keer bij een vintage per kilo event geweest in Amsterdam. Daar heb ik ook wel wat leuks gekocht, maar wel veel minder dan ik van te voren gedacht had, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh nee meen je niet, dat dat in Arnhem was! Ik had daar net zo graag heen gewild haha. Ben benieuwd naar je aankopen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er zo netjes en gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah ik ben benieuwd! Zo leuk deze kilo sales, hoop dat er snel eentje weer bij mij in de buurt komt! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.