Outfit | Jim Morrison

/
10 Comments
Vorig jaar heb ik dit shirt met Jim Morrison erop verknipt tot een muscle tee. Ik kwam erachter dat er nog nooit een outfitpost van online is gekomen. Daar moest natuurlijk verandering in komen! Vandaag droeg ik 'm met een blauwe bustier en een denim shortje. Ook had ik mijn nieuwe schoenen aan die veel te warm waren. Maar ach, je weet hoe dat gaat. Als je nieuwe schoenen hebt wilt je ze gewoon dragen! Ik heb ze snel omgewisseld voor een paar slippertjes en later op de middag liep ik alleen nog maar rond in een bikini. Hallo zomer!

Shirt: Action & DIY | Bustier, shorts: H&M | Sunglasses: Primark | Shoes: Schuurman schoenen10 opmerkingen:

 1. Super leuke outfit =)
  Je short is echt heel leuk !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit, die top is heel erg gaaf!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! Gaaf hoor die Jim Morrison top! Ik luister veel naar The Doors! En wat heb je toch immens lange benen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave schoenen! Hele leuke outfit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Ik vind de schoenen gelijk een stuk leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele stoere outfit. Perfect voor dit weer!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Ook perfect voor een festival. Ik vind je zonnebril en schoenen erg tof! De shorts staan je ook goed:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke outfit Joanne! Je shorts is echt heel tof :)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.