New in | Bullboxer shoes

/
7 Comments
Alwéér nieuwe schoenen? Uhm ja, maar ik heb ze al wel een tijdje in huis. Niet die van de foto hierboven, maar dezelfde in een andere maat. Weer een heel gedoe om een paar schoenen. Ik heb blijkbaar moeilijke voeten (en een wipteen). Een 38 is net goed en een 39 valt te groot. In eerste instantie had ik dus een maat 38 ingeslagen, die zat namelijk perfect in de winkel. Thuis kwam ik erachter dat de hak heel erg pijn ging doen tijdens het lopen. En aangezien het wel handig is om er op te kunnen lopen, kocht ik hak plak dingen van een zacht stofje. M'n hak deed geen zeer meer, maar toen was er een ander probleem... De hele schoen was te krap. Gelukkig kon ik de schoenen nog net omruilen voor een maat groter en ben ik nu gelukkig met m'n nieuwe pareltjes. Genoeg nutteloze informatie. Bekijk maar gewoon de foto's.

Dat zijn dus de plak dingetjes voor achter en onder je hak. Het is een soort gel met zacht stofje er omheen. Goede uitvinding! Ze zijn te koop bij de van Haren. De schoenen zelf komen trouwens van Schuurman Schoenen.
7 opmerkingen:

 1. Oeh die zooltjes zijn alleen al mooi! Haha schoen verslaafde!!
  En ja we moeten sowieso een keer afspreken met zn 3en! Nadia gaat wel voor lange tijd naar China in September, dus moeten even kijken of we hiervoor of hierna afspreken.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die zachte kussentjes voor bij je hielen zijn zo fijn he! Ik gebruik ze stiekem heel vaak in pumps om te zorgen dat m'n hiel er niet uitslipt, haha! Maar tegen pijn zijn ze ook heel handig! Mooie schoenen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad ook nog een goed idee, die plakdingen in pumps!

   Verwijderen
 3. Ze zijn super leuk! En handig natuurlijk aangezien je ze zomers en winters kan dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Die kussentjes bij de hielen lijken mij echt heel erg fijn ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw deze zijn echt heel erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toffe schoenen! Heel fijn ook met de kussentjes bij je hielen.

  x

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.