New in | Zwarte slip ons sneakers, vesten en riemen

/
8 Comments

Laatst ben ik een dagje gaan shoppen bij de Primark in Nijmegen. Er was heel veel uitverkoop. Dat klinkt natuurlijk heel leuk, maar het viel nogal tegen. Voor mijn gevoel hing er bijna alleen maar saai spul en was de nieuwste (en leuke) collectie helemaal verdwenen. Ik heb geen basics kunnen scoren een ook geen leuk jurkje. Wel heb ik alvast twee vesten gekocht voor het sombere weer, twee riemen, een shortje en een fijne tas. Alles in de kleur zwart. De slipons van de foto hierboven had ik al eerder gekocht, maar het leek me leuk om deze nog even te laten zien.


In de outfitpost van gisteren kon je al lezen dat ik ze gekocht heb bij de NewYorker voor €15.

Een fijn lang vest tot aan m'n knie, met een mooi patroontje erin. €17 bij de Primark.

Een kimono-achtig vest met franjes aan de onderkant. Hij zit zo lekker! (€17)


Twee zwarte riemen met zilveren en gouden gesp. De kleinste 'maat' is mij alleen altijd te groot. Binnenkort papa maar eens lief aankijken of hij er gaatjes bij wil maken. (€2 & €3)


Hier ben ik heel blij mee! Een handige zwarte tas met vakjes. Het is een heel fijn formaat en hij is ook nog eens mooi! (€12)


Oke, dit shortje is niet zwart, maar de achterkant wel! Wat een vrolijke print is dit toch. Lekker voor de zomerse dagen dacht ik zo. (€6?)8 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.