Event | SIS by Spijkers en Spijkers MBFWA

/
7 Comments

Afgelopen zaterdag mocht ik aanwezig zijn bij de show van Spijkers en Spijkers op de Fashion Week! Wie had dat gedacht toen ik een jaar geleden begon aan mijn blog. Het was gaaf! De collectie van het draagbare label SIS zat vol met kleur, printjes en grafische lijnen. De titel van de Spring/Summer 2015 lijn 'I shall dance all my life...' was onder andere terug te zien in een top. Daarop stond een dansend poppetje in een bananenrok. Heerlijk om een beetje humor te zien in de mode. De sfeer van de catwalk show was ook lekker losjes. Om een indruk te geven laat ik een aantal foto's zien met het relaxte muziekje eronder die daar ook draaide. Enjoy! 


Klik hier voor het fijne achtergrondmuziekje.

Het was lastig om de modellen goed vast te leggen, daarom heb ik hieronder een aantal mooie shots van een fotograaf.

fotocredits: Team Peter Stigter.Bananen!


De schoenen waren erg mooi en de jurk rechts vond ik er ook uitspringen. De print is bijzonder, net als het kleurgebruik. Alle modellen hadden het haar los met een nonchalante vlecht aan de zijkant. Het model rechts op deze foto vond ik erg mooi en goed lopen! Mocht je weten hoe ze heet, let me know :)


Ik had een mooie plek op rij 6 en heb me nog even vermaakt in de pressroom. Ook al was ik in m'n uppie naar de Gashouder in Amsterdam, ik had het niet willen missen! Leuk om alle mensen te zien (en blogger Sonja nog te hebben ontmoet). 7 opmerkingen:

 1. Erg leuk! Draagbaar, maar toch ontzettend fashionable. Echt een statement als je hier iets van aan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier wordt ik vrolijk van! Wat een leuke kleurtjes en printjes! Geweldig.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je bij de show was :) Mooie collectie ook! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee, wat leuk dat je me noemt zeg! :-) Ik vond het ook heel leuk om jou even te ontmoeten! Foto's maken was inderdaad erg moeilijk met al die hoofden ervoor! Vond het een erg mooie show!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen probleem! :) En misschien tot een volgende keer bij een event!

   Verwijderen
 5. Wow het lijkt me echt te gek om een fashion show mee te maken! Wat leuk dat je daar heen mocht :)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.