Review | Tattoo for a week

/
9 Comments

Eindelijk de uitleg over mijn (nep) tattoo! Voor een schoolopdracht had ik een stoere arm tatoeage nodig. Na wat zoeken op internet kwam ik uit bij de webshop Tattoo for a week. Ik vond het zo leuk dat ik er ook eentje voor mezelf had besteld, gewoon om eens uit te proberen. Bij de bestelling kreeg ik er ook nog een gratis tattoo bij! Het leek me leuk om hier een review over te schrijven voor op m'n blog. Het is toch een erg originele accessoire!


Het veertje had ik zelf gekocht en de ster kreeg extra ik bij de bestelling. Ook heel erg leuk!

Voor de gebruiksaanwijzing moet je goede ogen hebben. Het staat namelijk op de achterkant van de tattoo. Het werkt precies hetzelfde als de oldschool plakplaatjes uit de chips.

Eerst haal je het stukje plastic folie eraf.


Dan leg je 'm op de goede plek en maak je de tijdelijke tattoo nat met een doekje. Neem hier even de tijd voor en haal het papiertje er dan voorzichtig af.

Op de bovenste foto zie je hoe het eruit zag toen hij er net op zat. Bij de tweede foto zit de tattoo er een dag op. Hij glimt een stuk minder en is wat minder zwart. Zelf vind ik hem nu nog mooier dan op de eerste dag!

Dag 3, 4 en 5. Zelfs na het douchen zit hij er nog best goed op. Vanaf de vierde dag begonnen er stukjes los te laten en op de vijfde dag is hij gewoon lelijk. De naam 'Tattoo for a week' klopt dus niet helemaal. Maar drie dagen is zeker haalbaar.

Bij het veertje zie je hetzelfde. Op de eerste dag glimt hij enorm en op de tweede dag is hij op z'n mooist. Jammer genoeg heeft deze dag drie niet overleefd. Ik droeg een armbandje en die wrijving kon hij niet aan. Ik zal dus ook geen tattoo plakken op een plek waar je kleding vaak tegenaan komt.

De kwaliteit viel me zeker niet tegen. Eigenlijk had ik er vrij weinig van verwacht. Misschien ga ik nog vaker een tijdelijke tattoo bestellen! Het geeft toch weer een andere uitstraling aan (bijvoorbeeld) je outfit dan een normaal sieraad. Voor het geld hoef je het ook niet te laten. De veer kostte bijvoorbeeld maar €2,00.9 opmerkingen:

 1. Wat grappig! Ik zou het zelf niet zo snel gebruiken, maar het is zeker een goede prop voor een shoot!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa super leuk voor festivals of feestjes ook! Jammer zeg dat dat veertje niet zo lang mooi bleef :( Maar opzich blijven ze wel lang mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dti doet me echt denken aan van die tattoo's die je bij de kauwgom of chips kreeg :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi neemt me helemaal terug naar vroeger. Lijkt me erg leuk om een keer te bestellen voor een festival of iets ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Bij mij kwamen de herinneringen van vroeger ook weer naar boven haha :)

   Verwijderen
 5. Zeker een goed idee om te kijken of je nu ├ęcht een tattoo wil enzo :) leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah zo leuk, vroeger gebruikte ik het en dan mislukte het altijd haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.