Outfit | Striped crop top

/
12 Comments
Deze gestreepte crop top heb ik ontvangen van The Style Lion. Wat is hij mooi! Ik ben gek op printjes en al helemaal op strepen. Je kunt er eindeloos mee combineren! Vandaag heb ik het nog lekker simpel en comfortabel gehouden met een flared jeans. Een model die je nog weinig tegenkomt in het 'gewone' straatbeeld. Dat maakt het natuurlijk alleen maar leuker, haha ;)
De top zit zó lekker! Op de foto zie je goed dat de mouwen mooi aansluiten en dat het bij m'n middel losjes valt. Dit vind ik zelf fijner zitten dan een strakke crop top. Je kunt hem hier kopen bij The Style Lion. De webshop is een aanrader voor vintage lovers (like me!) Of zoals Leonie, de eigenaresse, het zelf zegt: For wild loving freedom hunters creating their own sunshine. Ze verkopen de items ook op Etsy


Ineens kwam het zonnetje achter de wolken vandaan! Heerlijk!Misschien had je het al gezien op instagram. Heeft ze nou ineens een tattoo?! Deze foto maakt wel duidelijk hoe echt hij is... Binnenkort zal ik er meer over vertellen op mijn blog!


Crop top: The Style Lion* | Jeans: H&M | Shoes: Primark | Sunglasses: TerStal 12 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.