Outfit | Blouse & kimono

/
12 Comments
Een keer andere outfit foto's dan jullie van me gewend zijn. Ze zijn namelijk gemaakt door Roshelle, dankjewel! We waren dik een half uur te vroeg voor het Boohoo event in Amsterdam (lees het artikel hier). Er was dus genoeg tijd om wat plaatjes te schieten. Ik heb mijn Kimono uit de oude H&M collectie aan over een simpele blouse, ook van de H&M. Als accessoire draag ik een van mijn favoriete kettingen. De adelaar is lekker stoer bij de outfit.





Kimono, blouse: H&M | Jeans: Primark | Necklace: Pieces | Shoes: ?



12 opmerkingen:

 1. Echt een hele mooie outfit! :) Super leuk zo'n kimono!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi! Ik vind vooral je kimono en ketting erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke outfit =)
  Vooral je kimono echt heel leuk.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke combi! Ik vind vooral je kimono zo leuk! :)

  xx Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaauw, die kimono is geweldig! Staat je heel mooi zo :)

  xoxo Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit! Die kimono staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een mooie kimono draag je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, die kimono is zo mooi! Liefs Lisa

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.