New in | Glasses

/
5 Comments
En dan hier, mijn nieuwe bril! Mijn eerste bril werd echt te oud en de sterkte was niet meer goed. Tijd voor een nieuwe dus! Het montuur is een beetje vintage. Het typische model die een oude opa ook zal uitkiezen, haha. Mijn tweede bril heeft ook een retro uitstraling en dat past gewoon veel beter bij me dan een simpele zwarte. (Mijn eerste bril is dus simpel en zwart, maar die bewaar ik omdat het nuttig is. Niet omdat het m'n outfit afmaakt. Nu heb ik natuurlijk geen bril voor de lol, maar omdat ik van veraf nogal weinig kan zien. Maar dat terzijde.) In deze post zie je hoe mooi de bril zelf is. Hoe hij me precies staat laat ik nog wel een andere keer zien ;)
De bril komt trouwens van Specsavers en was het goedkoopste model die er te koop is. Waarschijnlijk vanwege het 'opa gehalte' haha!5 opmerkingen:

 1. Gave bril! Ben benieuwd hoe je hem combineert!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha cool! Zo'n bril heeft mijn vader ook nog liggen van de jaren 90 haha. Heel tof, ben benieuwd hoe hij je staat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha leuk! Ik wou eerst zo'n bril kopen in een vintage winkeltje, gewoon voor de lol. Maar als ik dan toch een echte met sterkte nodig heb... :)

   Verwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.