Modeling | Gelderlands New Topmodel finale

/
5 Comments
Vorige week vrijdag was het zover, de finale van Gelderlands New Topmodel. Met een hele vette limousine werden we naar de Catharina kerk gebracht. Hier moesten we een modeshow lopen. Gezellig om weer wat met alle meiden te doen! We liepen twee keer met kleding van LYNN wear en twee keer voor RC Couture. Hierna kregen we te horen wie er gewonnen had. Esmee (op de foto rechts) is de winnares geworden, maar ik mag met trots zeggen dat ik tweede ben! Door dit programma heb ik leuke mensen ontmoet en ben ik natuurlijk weer een ervaring rijker! :)


Bekijk de finale hieronder of klik hier.En dan nu een heleboel foto's. Van zowel de finale als van het feestje erna!


IK-Fotografie

IK-Fotografie

Foto's gemaakt met mobiel of door fotograaf. Dank aan Iris Kappert, Robert van de Gevel, Sanne HeusinkveldAchterhoekfoto en City Beach.5 opmerkingen:

 1. Echt super leuk en de ervaring inderdaad ook. Je hebt zoveel mogen doen door mee te doen aan dit programma!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige ervaring zeg! Wat tof dat je tweede bent geworden!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf! Gefeliciteerd met je 2e plaats! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.