Event | Boohoo AW14

/
12 Comments
Afgelopen dinsdag mocht ik de herfst en wintercollectie van Boohoo bekijken! Er was een press preview in Amsterdam. Nog een beetje moe van de dagen ervoor begon ik aan m'n treinreis. Zondag had ik namelijk een aantal modeshows gelopen en maandag heb ik mijn eindpresentatie gehad op school. En weetje, ik ben geslaagd! Maar goed, eenmaal aangekomen in Amsterdam was het nog even zoeken waar we moesten zijn. We waren lekker op tijd, dus het was nog erg rustig. Zo konden we alle kleding eens even goed bekijken. Ik ben gek op de nieuwe collectie!


Dit was mijn favoriete kledingrek! Allemaal stoere items in het zwart, wit of een fel kleurtje. Kijk die mooie zeemeermin glittertop! Ook zijn de leren details en see-through stoffen nog steeds hot dit najaar.Deze schoenen zijn echt gaaf!

Wat mij betreft koop ik alles van de najaarscollectie van Boohoo! Alhoewel ik toch liever van het zomerse weertje geniet...12 opmerkingen:

 1. Mooie foto's heb je gemaakt lijkt me een leuke event.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd dat je bent geslaagd! Wat een mooie foto's heb je gemaakt op het event. Leuk dat je erbij was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! En super dat je naar dit event bent geweest x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteeerd! En wat ziet het event er gaaf uit. Ik zie mooie dingen hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat tof, dat je erbij kon zijn. lijkt me een heel erg leuk event!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Die lichte suikerspinkleurige bontjas was absoluut mijn favoriet!! :-P

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die glittertop is inderdaad heel mooi.
  En wat een mooie foto's heb je gemaakt trouwens haha! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke foto's! en was leuk je te ontmoeten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's! Ziet er erg leuk uit! x

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.