New in | Round cateye sunglasses

/
9 Comments
Ik kon het weer niet laten. Bijna elke keer als ik op vakantie ga of een dagje weg ben, koop ik een zonnebril. Misschien is het een soort verslaving? Deze bril heb ik gekocht in Friesland. Afgelopen week ben ik daar geweest (vandaar die mooie omgeving bij de vorige outfit post). Het heeft een cateye montuur, maar de glazen die erin zitten zijn rond. Dat zorgde er ook voor dat ik gek werd op dit bijzondere exemplaar :)  En trouwens, hij komt van de terStal voor €6,95!
9 opmerkingen:

 1. Oh, wat een super leuke zonnebril! Ziet er gaaf uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er leuk uit, ik ben stiekem ook wel een beetje benieuwd hoe die je staat.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave bril! En bij de Terstal nog wel. Ik moet er maar eens heen.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey Joanne !

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!
  ik heb zelf ook meegedaan en het was super leuk om te doen !
  alle regels en voorbeelden vindt je op mijn pagina !
  Heel veel succes ermee !

  xxx

  Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, tof! Ik ga morgen ook eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk, paars en cat eye, de ideale combi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk modelletje, ik vind de combinatie van het grafische printje en de cat-eye echt geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.