Modeling | Gelderlands New Topmodel aflevering 7

/
10 Comments


De allerlaatste 'normale' aflevering van Gelderlands New Topmodel staat online! Hierna volgt namelijk de finale die voorafgaand het Hed Kandi-feest plaats zal vinden. Meer info kun je vinden op deze facebook pagina. Nu ben je natuurlijk benieuwd of ik door ben. En ja hoor! Ik ben één van de 4 finalisten :) Ik heb twee shoots doorstaan in fotostudio Seibella. Waarvan eentje met een dikke sigaar en de andere met industrieel materiaal. Dat klinkt een beetje gek, maar het wordt allemaal duidelijker als je de aflevering bekijkt!


Bekijk de aflevering hieronder of klik hier voor de YouTube link.


Shooten met mijn eigen creatie van industrieel gaas! Hieronder het resultaat.Deze shoot was heel leuk om te doen! Met een sigaar spelen (die wel heeeel erg stonk!) en tussendoor lekker een stukje taart proeven. 


Misschien had je mijn lieve en blije foto al gezien op instagram, maar deze uiteindelijke foto is ook gaaf geworden! M'n haar en make-up zit ook zo mooi! (Thanks Michelle Beskers & Revsan Celik!) 

Op naar de finale! Ik ben erg benieuwd hoe het gaat verlopen en natuurlijk wie Gelderlands New Topmodel gaat winnen! 10 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.