Outfit | Rock on

/
10 Comments
De ene dag loop ik in een jurkje met hakken eronder en de andere dag ben ik helemaal in een zwarte rock outfit. Dit leren jasje heb ik echt al jaren! Lang geleden kocht ik 'm bij de Coolcat. Toen was het waarschijnlijk ook nog te groot, haha. Pas het afgelopen jaar ben ik het jasje vaak gaan dragen. Nu combineer ik 'm met vrijwel elk kledingstuk, waaronder mijn nieuwe maxi skirt!
Onder het jasje draag ik een Ramones top die ik aan de zijkant heb geknoopt. Het is dus eigenlijk een lang model, maar dat vond ik niet mooi staan bij de rok. 


Als ik loop zie je een klein stukje van het strikje die op de panty staat. Leuk detail, toch? :)

Jacket: Coolcat | Top, shoes, panty: Primark | Skirt: H&M10 opmerkingen:

 1. Wauw, mooie outfit, die maxi dress is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige outfit zeg! Heel gaaf. vooral het detail van de panty is super leuk.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke outfit =)
  Erg leuk combineert , je maxi rok is echt super!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige outfit!
  Ik heb even een vraagje :) Ik zie dat jij ook via blogspot.com blogt en zie dat je bovenaan je blog pictogrammen hebt voor je instagram etc. Hoe heb jij dat zo gedaan? Ik blog namelijk ook via blogspot.com en vind die pictogrammen zo leuk!

  Je hele blog is trouwens echt perfect! Goede kwaliteit foto's ook

  liefs
  http://maketodayamazingblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Die icoontjes moet je gewoon op google zoeken (of zelf maken) en dan als html in de sidebar zetten. Als ik het wat duidelijker moet zeggen, kun je me ook mailen! :)

   Verwijderen
 5. Staat geweldig! Heel tof :)
  Liefs!
  http://rodelippen.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. LOVE this. Echt, heel erg gaaf! Ik hou zo van jouw kledingstijl ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.