New in | Shoplog Primark Nijmegen

/
14 Comments


Jullie hebben al foto's kunnen zien van de opening van de Primark in Nijmegen (klik hier). In deze post show ik mijn aankoopjes! Ik ben vooral heel erg blij met mijn nieuwe schoenen. Jammer genoeg geeft de binnenkant af... Hopelijk gaat het beter nu ik ze heb ingespoten met schoenspray. Ik moet ze natuurlijk ook nog even inlopen, want ze zitten nog niet perfect. Maar goed, alsnog ben ik verliefd op ze. Ik heb in totaal €33 moeten betalen voor een paar schoenen, sokken, een shirt en een zonnebril.
Dit is maatje 32 en hij valt als een M/L! Moet je nagaan hoe groot al die andere shirts waren. Hij zit in ieder geval heel fijn en losjes!Deze sokjes zocht ik al een tijdje. Heb eigenlijk nog geen idee wat ik er mee ga doen, maar ze zijn leuk!De glazen van deze fel roze zonnebril zijn echt gaaf! Voor €2,50 (volgens mij?) kon ik 'm niet laten liggen.14 opmerkingen:

 1. Jeuj je leuke aankoopjes! Hopelijk geven je schoenen nu niet meer af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, leuke aankoopjes! Vooral die zonnebril is heel gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke aankopen, die zonnebril is erg gaaf!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke aankoopjes, ik vind de schoenen echt mooi, en de zonnebril is zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je shirt en schoenen zijn waren al de reden dat ik volgende week naar de Primark ga, maar nu ik ze hier in het 'echt' zie wil ik ze nog veeel liever! En oeh toffe zonnebril!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze zijn echt super! Er is trouwens nog een soort van die schoenen, met een rits aan de achterkant en zilveren details ;)

   Verwijderen
 6. Je shirt en schoenen zijn waren al de reden dat ik volgende week naar de Primark ga, maar nu ik ze hier in het 'echt' zie wil ik ze nog veeel liever! En oeh toffe zonnebril!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt leuk die zonnebril =)
  Super leuk felroze!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Omg die schoenen! Ik moet naar de Primark! Echt hele toffe aankopen.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave aankopen! ik heb ook zulk soort sandalen van de Primark een tijdje terug gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.