New in | Petrol slip ons

/
10 Comments
Misschien heb je het al gezien op instagram. Ik ben in love met mijn nieuwe slip ons! Er was alleen een klein probleempje. Nou ja, eigenlijk een vrij groot probleem: ze zitten veel te strak! Normaal heb ik altijd maat 38, maar deze vallen wel erg klein. Het was mogelijk om de schoenen te ruilen. Jammer genoeg stond op de webshop van Asos dat alle maten al waren uitverkocht. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om ze te verkopen. Nu probeer ik ze uit te rekken met zo'n ding (geen idee hoe zoiets heet, zie de foto op mijn insta account). Ik hoop dat het werkt, want schoenen heb je uiteindelijk toch om op te lopen...


Aaaaaaah ze zijn zo mooi!10 opmerkingen:

 1. Oh wauw, wat een prachtige schoenen, ze hebben zo'n leuk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik vind ze echt ge-wel-dig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw super mooie schoenen!!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vette schoenen!! Echt heel gaaf! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. IK BEN JALOERS. Ze zijn zo vet!!!! Ik hoop dat dat uitrek ding werkt! Want het is echt zonde dat ze te strak zitten:(

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woaah die zijn echt heel gaaf, ik heb laarsjes met zo'n glans!! :) Hopelijk kan je ze nog uitrekken idd..anders zou het echt heel zuur zijn..:(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaaah, wat zijn die gaaf zeg! Ik hoop heel erg dat het gaat lukken, zou jammer zijn als je ze niet zou kunnen dragen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie schoenen jammer alleen dat ze klein vallen hopelijk kunnen ze goed uitrekken door dat ding wat je gebruikt!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.