New in | Flowercrown & shorts

/
14 Comments
Hier krijg je toch de zomerkriebels van? Eindelijk heb ik twee leuke flower crowns gevonden. Ze komen allebei van de Primark in Nijmegen. Er stond al een shoplog online met al mijn andere aankopen. Ook heb ik een high waisted shortje gekocht. Hij is echt gaaf! Ik ben alleen nog aan het twijfelen of ik de zakken zo laat. Omdat het onder het broekje uit komt, is het misschien wel leuk om er een geprint stukje stof op te maken!
Ik had nog een giftcard van de H&M. Anders had ik het denim shortje misschien niet gekocht. Hij was €25, wat ik best duur vind voor zo'n klein broekje die bijna helemaal kapot is. We kwamen natuurlijk ook van de Primark af, waar de shorts rond de €10 zijn. Daar heb ik er geen kunnen vinden die zo mooi was en lekker zat! Ik ben nu dus super blij met mijn nieuwe aanwinst!


Deze flowercrown is heel schattig. De kleine roze bloemetjes trokken meteen mijn aandacht! Deze kun je makkelijk overdag dragen bij een zomerse outfit.


Een paar meter verder zag ik deze bloemen hangen in de Primark. Die moest ik óók hebben! Deze flowercrown is een stuk groter en opvallender. Om een beeld te geven hoe hij staat, heb ik hieronder even een selfie geplaatst haha!
14 opmerkingen:

 1. Omg die Flower Crown is geweldig! Ik moet hem ook hebben haha:D Hij staat je echt super!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je super leuk en wat een gave short!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah die flower clowns zijn zo leuk! En dat broekje ook natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga morgen ook naar de primark, ik had al een flowercrown gekocht daar, maar nu zie ik dat ze weer andere hebben! Jeej, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die flowercrown staat je zo leuk! En met een high waisted shortje is het lekker festival-achtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooi! Vooral die eerste flowercrown vind ik super!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die flowers zijn wel leuk en die shorts ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke items, die flower crown is zo mooi! Leuk idee om op dat shortje een printje te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh die flower crown is zo leuk! Lekker zomers. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je shortje is perfect! En toffe flower crowns <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bloemenkransen, daar wordt ik zo vrolijk van! Nog bedankt voor de felicitaties. X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuke aankopen. Vind vooral die bloemenkrans met kleine bloempjes erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.