New in | Bas Kosters t-shirt

/
7 Comments
Jieehoeee! Mijn eerste kledingstuk van een bekende Nederlandse designer! Het is een shirt van Bas Kosters met daarop een illustratie van Keetje. In 2011 maakte Bas een collectie voor de Zeeman. Hij wou hiermee duidelijk maken dat fashion niet duur hoeft te zijn. En dat is gelukt! Voor ongeveer €2,50 kocht ik 'm op marktplaats. Maandag heb ik een presentatie op school over Bas Kosters. Leuk om een item te laten zien! (en om hem te dragen natuurlijk, want hij is echt leuk!)


De 'Bas for Zeeman' collectie bestaat uit nachtkleding en ondergoed. Nu kun je in dit shirt slapen, maar ik ga 'm gewoon overdag dragen :) Vind jij de tekening ook zo leuk?


7 opmerkingen:

 1. Echt leuk! Ik heb bij Bas Kosters stage gelopen, hij is echt een geweldige man! Ik heb een onderbroek uit de collectie voor de Zeeman van hem haha! Succes maandag!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk zeg! Lijkt me heel gaaf om daar stage te lopen!

   Verwijderen
 2. Echt een leuk shirt!!
  Ben erg benieuwd hoe je hem gaat combineren =)
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.