Modeling | Gelderlands New Topmodel aflevering 3

/
3 Comments
In aflevering 3 van Gelderlands New Topmodel werden er twee meisjes naar huis gestuurd. De eerste opdracht was een catwalk show. Iedereen kreeg een aantal kleding setjes met bijpassende schoenen. Snel omkleden dus achter de schermen! Bij de volgende opdracht kreeg iedereen een basic jurkje die je moest pimpen. Dat is natuurlijk wel mijn ding, dus ik moest me bewijzen! Gelukkig is het helemaal goed gekomen en heb ik de prijs gewonnen voor creativiteit! Ik zit nog steeds in het programma en vandaag is er alweer een opnamedag voor de volgende aflevering. Spannend!

Bekijk de aflevering hieronder of klik hier.En dan heb ik natuurlijk nog een aantal leuke backstage foto's voor jullie! :)

Met het prachtige weer konden we natuurlijk niet de hele dag binnen zitten!

Het kapsel voor de eerste opdracht: de modeshow.

Even snel de kleding doorpassen, want veel tijd hadden we niet!

GDGFOTO

GDGFOTO

GDGFOTO
Een aantal kleding setjes van RC Couture die ik moest showen.

Daarna de creatieve opdracht, leuk :)De uiteindelijke foto van de shoot met mijn gepimpte jurk. Ook mochten we zelf de visagie en hairstyling bepalen. Ik ben blij met het resultaat en vind het super dat ik weer een aflevering mee mag doen! 3 opmerkingen:

 1. Awh, wat een leuke opdrachten! Ik wens je veel succes
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauw, super leuk dat je in zo'n programma zit! Ik wens je heel veel succes verder. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een gave opdrachten, zeg :D . Ik vind het echt onwijs gaaf dat je hieraan meedoet! Het ziet er prachtig uit en je make-up is ook echt heel erg mooi gedaan :) .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.