Outfit | Black, white and a cat

/
12 Comments
De gestreepte maxi skirt gaat ook goed samen met mijn katjestrui. Ik bedoel, het is toch allemaal zwart wit. Printjes combineren is juist leuk! Alleen het tasje heeft een fel kleurtje met een gouden ketting. Verder draag ik geen accessoires en simpele platte schoenen. Het zijn echt van die platvoet instappers van een paar euro. Gelukkig lopen ze heel erg fijn en zien ze goed uit. Als ze meer gaan slijten, koop ik gewoon nieuwe bij de Primark! Echt een fijn paar basics.
Deze leuke tas draag ik ook vaak als clutch. Je hoeft alleen maar het kettinkje erin te stoppen en klaar :)


Miaaauw!

Sweater: H&M | Skirt: Random store @ Arnhem | Shoes: Primark | Bag: H&M


12 opmerkingen:

 1. Leuke outfit staat je goed =)
  En echt een super leuke trui , katten zijn zo lief =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een super gave outfit, staat je erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De combinatie is niet zo mijn ding, de rok vind ik wel erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw je ziet er echt heel erg mooi uit! Gewaagd en lekker eigen, daar houdt ik wel van :D!

  Liefs Rosie
  Lifebyrosie.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow ik ben echt verliefd op je trui, ik volg je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super toffe combi!!!

  Leuke blog heb jij

  New blogpost: beauty review

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.